Okul öncesi öğrencilerimiz, “Kendimi Tanıyorum” teması kapsamında “Önce Hayal” adlı hikâye kitabını okudular. Okudukları kitaptan yola çıkarak kendini tanıma, hayallerim, istediğim meslekler başlıklı konuları konuşup öğretmenlerinin rehberliğinde bir dizi etkinlik gerçekleştirdiler. Temamız kapsamında öğrencilerimiz oyunlarla vücudumuzun bölümlerini keşfettiler. Vücudumuzun kaç bölümden oluştuğu ile ilgili etkinliği sayılar konusuyla ilgili etkinlikle destekleyerek disiplinler arası geçiş sağladık.
Öğrencilerimizin küçük motor kaslarının desteklenmesi ve gelişimi için Okuma Yazmaya Hazırlık dersi kapsamında parmak oyunları oynayarak öğrencilerimizin kalem tutma becerilerini destekledik. Bu çerçevede hem okuma yazmaya hazırlık hem de küçük kas becerilerini desteklemek için öğrencilerimiz çizgi çalışmaları yaptılar.
Çevre bilinci konusunda ise öğrencilerimizin farkındalıklarını geliştirmek amacıyla “Minik Çam” etkinliğini gerçekleştirerek duygu, düşünce ve hayallerini özgürce ifade edebilmeleri için çeşitli oyunlar ve etkinlikler düzenledik.